Akce pořádané katedrou TZB

  Akce pořádané katedrou TZB   BIM projekt TZB na platformě Revit - informace pro studenty  

BIM projekt TZB na platformě Revit - informace pro studenty

Termín: 02.10.2023   

Jsi studentem ČVUT a už tě nebaví práce na projektech v Autocadu a chceš začít s BIMem? Umíš základy Revitu, ale…

  • …nevíš kde seženeš všechny potřebné rodiny?
  • …pokud se setkáš s problémem, nevíš za kým, aby ti poradil?
Existuje řešení! A je zdarma 😊
Nově pro studenty ČVUT je dostupná EDU verze knihovny CCLibrary od společnosti cadconsulting spol. s r.o.
Knihovna je určena nejen pro stavaře, ale i pro TZBáky, kteří už konečně chtějí pracovat na projektech v Revitu bez překážek. Navíc je plná verze knihovny široce používaná mezi projektanty na českém trhu.

A myslíš, že už s Revitem umíš a chceš se s tím pochlubit? Díky možnosti uploadu je možné, abys svoje rodiny vytvořené v Revitu, sdílel s ostatními. Pomocí nástroje v knihovně je pak možné knihovní prvky i hodnotit, a tak se pozná, kdo je opravdový Revit master.

Pokud byste se narazili na nějaký problém během práce v Revitu, navštivte portál cadbim.cz, kde je velké množství článků na různá témata. A nejen o Revitu (třeba… jak na 3D tisk BIM modelu).

A pokud máš tip a nebo trik, který pomůže ať už studentům, nebo projektantům a nebojíš se o něj podělit, zapoj se mezi redaktory! Když totiž pomůžeš někomu ty, on může v budoucnu pomoct i tobě.

Pokud máš zájem zapojit se do cadbim, nebo máš zájem o nainstalování CClibrary, pošli informaci na info@cadconsulting.cz a tým cadconsultingu už s tebou dořeší zbytek.